Emma Sehested Høeg springer ud som musiker – se den stortanlagte video til første single

Emma Sehested Høeg springer ud som musiker – se den stortanlagte video til første single
Emma Sehested Høeg som Dame Dearest i musikvideoen til 'Seducing My Life Away'. (Foto: Screenshot)

»Emma Sehested Høeg er en ny tids superstjerne – nu skal hele Danmark bare opdage det«, lød overskriften på Soundvenues store interview med multitalentet for et par uger siden, hvor det også blev beskrevet, at hun snart debuterer som musiker.

Og nu er debuten landet: Under kunstnernavnet Dame Dearest har Emma Sehested Høeg lanceret den soulede popromantiske single ‘Seducing My Life Away’ akkompagneret af en ambitiøs video, hvor hun i karakter som den forførende Dame Dearest soler sig i rampelyset som performer, men også blotter en sårbar og destruktiv side undervejs:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I videoen optræder blandt andre skuespilkollegaerne Danica Curcic og Josephine Park, mens Sehested Høegs faste instruktørmakker Jennifer Vedsted Christiansen har instrueret.

Duoen – der tidligere blandt andet har lavet den roste teateropsætning ‘Lolita for altid’ – udgør produktionsselskabet How to Kill a Dog, og de arbejder også for tiden på deres første serie for TV 2 – om en kvinde, der bliver taget i at fake sine orgasmer.

Men lige nu gælder det altså lige nu musikken i Dame Dearest, der efter alt at dømme kommer med flere singler – og de første live-optrædener – i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af