Få en forsmag på Benedict Cumberbatchs storroste præstation i ny trailer til ‘The Power of the Dog’

Få en forsmag på Benedict Cumberbatchs storroste præstation i ny trailer til ‘The Power of the Dog’
Benedict Cumberbatch i 'The Power of the Dog'. (Foto: Netflix)

En af årets store Oscar-kandidater er uden tvivl Jane Campions nye film ‘The Power of the Dog’ – og ikke mindst Benedict Cumberbatch, som fik stor ros for sin præstation i filmen efter verdenspremieren på filmfestivalen i Venedig.

Også Soundvenues udsendte skribent på festivalen, Jakob Freudendal, beskrev det som »en fornøjelse at se Cumberbatch spille uden for sin vanlige comfort zone med en præstation, der står som et klart karrierehøjdepunkt«.

Mens vi andre venter på at få syn for sagen, kan man få en forsmag på den Netflix-distribuerede westernfortælling i en ny trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den newzealandske auteur Jane Campion, bedst kendt for sit Oscar- og Guldpalme-vindende periodedrama ‘The Piano’, har både instrueret og skrevet manuskriptet til ‘The Power of the Dog’, som hun vandt Venedig-festivalens instruktørpris for. Filmen er baseret på Thomas Savages roman af samme navn fra 1967.

Fortællingen handler om to brødre, der driver en ranch i 1920’ernes Montana. Da den yngre bror (Jesse Plemons) gifter sig med en ung enke (Kirsten Dunst), begynder den seksuelt frustrerede og sadistiske storebror (Cumberbatch) at terrorisere dem, indtil det får store konsekvenser.

‘The Power of the Dog’ får dansk biografpremiere 18. november og lander herefter på Netflix 1. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af