Gucci-familien langer hårdt ud efter Ridley Scotts ‘House of Gucci’

Gucci-familien langer hårdt ud efter Ridley Scotts ‘House of Gucci’
Lady Gaga som Patrizia Reggiani i Ridley Scotts 'House of Gucci'. (Foto: Metro Goldwyn Mayer Pictures Inc.)

Gucci-familien har, siden optagelserne på Ridley Scotts ’House of Gucci’ startede, udtrykt deres utilfredshed med projektet.

Filmen tager udgangspunkt i sagen om, hvordan Patrizia Reggiani (portrætteret af Lady Gaga i filmen) blev dømt for at have stået bag lejemordet på sin eksmand, Maurizio Gucci (Adam Driver i filmen), og Reggiani havde for eksempel gerne set, at Lady Gaga havde konsulteret sig hos hende.

Et andet Gucci-familiemedlem, Patrizia Gucci – Aldo Guccis datter – har også udtrykt en stor utilfredshed og blandt andet påpeget, at Al Pacino er for »lav« og »grim« til at spille hendes far.

Nu har Gucci-familien så set filmen og er kommet med en officiel udtalelse om deres forargelse:

»Producenterne af filmen gjorde sig ikke engang den ubelejlighed at konsultere arvingerne, før de portrætterede Aldo Gucci – formanden for brandet i 30 år og de øvrige Gucci-familiemedlemmer som nogle banditter, uintelligente og ufølsomme mennesker over for omverdenen«, bekendtgør de til det italienske nyhedsbureau ANSA. 

I udtalelsen kommer familiemedlemmerne ind på, hvordan Ridley Scott har fordrejet deres værdisæt og familieforetagendets moral. De understreger, at det er ekstremt smertefuldt for dem, og at det er en hån mod Gucci-brandets eftermæle. 

I et interview med BBC’s Radio 4 i sidste uge blev instruktør Ridley Scott konfronteret med anklagerne fra Gucci-familien om, at han angiveligt skulle have stjålet familiens identitet for at tjene penge.

Scott affejede anklagen og sagde: »Man skal huske, at én Gucci blev myrdet, mens en anden kom i fængsel for at have svindlet med skat, så man skal ikke snakke om, at jeg tjener på det«.

Man kan læse Gucci-familiens officielle udtale oversat fra italiensk hos Variety.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af