Jennifer Lawrence om hård kritik: »Jeg tænkte, at alle var trætte af mig«

Jennifer Lawrence om hård kritik: »Jeg tænkte, at alle var trætte af mig«
Jennifer Lawrence og Javier Bardem i 'Mother!'. (Foto: PR)

Med alsidige succesfilm som ‘Winter’s Bone’, ’Hunger Games’, ‘American Hustle’ og ’Silver Linings Playbook’ markerede Jennifer Lawrence sig for år tilbage som et af Hollywoods største unge talenter. 

‘Silver Linings Playbook’ indbragte hende en Oscar-statuette for Bedste kvindelige hovedrolle, men i tiden efter blev anmelderudskældte boxoffice-flops som ‘Dark Phoenix’, ’Passengers’, ‘Mother!’ og ’Red Sparrow’ føjet til CV’et i en lind strøm. Det var i forlængelse af kritikken af disse, at Lawrence simpelthen besluttede sig for at tage en pause fra skuespilet. Det skriver Indiewire, som citerer fra Lawerences nylige Vanity Fair-interview.

»Jeg producerede ikke den kvalitet, jeg burde have gjort«, fortæller Jennifer Lawrence.

»Jeg tænkte, at alle var trætte af mig. Jeg var blevet træt af mig selv. Jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke kunne gøre noget rigtigt«.

Lawrence fortæller endvidere, at hun fik en fornemmelse af, at publikum slet og ret var trætte af at se på hende. Og det gik ud over hendes lyst til at arbejde.

Den 24. december er skuespilleren imidlertid tilbage i Adam McKays stærkt imødesete Netflix-film ’Don’t Look Up’, hvor hun sammen med Leonardo DiCaprio skal forsøge at gøre verdens politikere opmærksom på en altødelæggende komet, der er på vej mod jorden. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af