Jonah Hill lander hovedrolle i Martin Scorseses biopic om amerikansk rockband

Jonah Hill lander hovedrolle i Martin Scorseses biopic om amerikansk rockband
Jonah Hill. (Foto: Andreas Rentz/Gettty Images)

Martin Scorsese er i øjeblikket i gang med post-produktionen af den ventede film ‘Killers of the Flower Moon’ med Leonardo DiCaprio i hovedrollen – og allerede nu har mesterinstruktøren sit næste filmprojekt på plads, fortæller Deadline.

Denne gang indtager en anden stjerne fra Scorsese-nyklassikeren ‘The Wolf of Wall Street’ hovedrollen, nemlig Jonah Hill.

Den endnu unavngivne film er en biopic om det amerikanske psykedeliske rockband Grateful Dead, som tidligere er blevet portrætteret i den Scorsese-producerede dokumentar ‘Long Strange Trip’ fra 2017. Bandet blev formet i 1965 og bestod helt frem til forsanger Jerry Garcias død i 1995. Det er netop Garcia, som Jonah Hill skal spille i den kommende film.

Manuskriptet bliver skrevet af forfatterduoen Scott Alexander og Larry Karaszewski, som skabte ‘American Crime Story: The People v. O.J. Simpson’ og desuden har film som ‘Dolemite Is My Name’, ‘Man on the Moon’ og ‘The People vs. Harry Flynt’ på cv’et.

Jonah Hill agerer også producer på projektet sammen med blandt andre Grateful Dead-bandmedlemmerne Bob Weir, Phil Lesh, Mickey Hart og Bill Kreutzmann og Jerry Garcias datter Trixie Garcia.

Som med ‘Killers of the Flower Moon’ har Apple købt distributionsrettighederne – og de har også rettighederne til at bruge Grateful Deads musik i filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af