‘The Sopranos’-stjerne er utilfreds med sin karakters exit: »Det var hårdt«

‘The Sopranos’-stjerne er utilfreds med sin karakters exit: »Det var hårdt«
Lorraine Bracco i 'The Sopranos'. (Foto: PR)

Oscar- og Emmy-nominerede Lorraine Bracco stod ved Tony Sopranos side gennem seks sæsoner i rollen som den berygtede gangsters terapeut, Dr. Melfi, i HBO’s hitserie. Indtil hun pludselig brød kontakten med ham i seriens næstsidste afsnit.

Den forhastede afslutning var skuespilleren ikke just tilfreds med, fortæller hun i podcasten ‘Talking Sopranos’, som Deadline citerer.

»Jeg følte, at serieskaber David Chase gerne ville have min karakter til at bryde kontakten med Tony Soprano. Jeg kunne godt have tænkt mig, at det havde været mere meningsfyldt, for jeg tror, at hun holdt af Tony. Selvom han var et fuck-up og måske aldrig ville kunne rette op på sine fejl, så tror jeg virkelig, at hun holdt af ham. Du tilbringer ikke syv år med en person, for så at skille dig af med ham. Jeg havde det dårligt over det«, siger hun.

Dr. Melfis pludselige exit kom efter et middagsselskab i afsnittet ‘The Blue Comet’, hvor Melfis kollegaer kritiserer hendes forhold til Tony og råder hende til at bryde kontakten med ham.

Afslutningen beskriver Bracco, der blev Oscar-nomineret for sin rolle i Martin Scorseses ‘Goodfellas’, som »pludselig«. »Det var hårdt«, tilføjer hun.

Hun ser dog stadig positivt tilbage på serien som helhed. »Vi kan ærligt sige, at serien har bevaret sin skønhed«, siger hun. Selv den omdiskuterede slutning, der var endnu mere pludselig end Melfis exit, har hun rosende ord om.

»En del af mig siger: ‘Det var David Chases genistreg, at vi stadig kommer til at tale om det og være forvirrede over det 25 år senere’. Den anden del af mig ser det som David, der siger ‘Fuck dig, godnat, jeg takker af’. Jeg ved det ikke. Der er en million måder at afslutte på. Men det geniale er, at vi stadig taler om slutningen«.

‘The Sopranos’ kan ses på HBO Max, der i morgen har premiere på David Chases prequel-film ‘The Many Saints of Newark’ med James Gandolfinis søn i rollen som ung Tony Soprano.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af