Alec Baldwin siger, at han ikke trykkede på aftrækkeren i ‘Rust’-dødsulykke

Alec Baldwin siger, at han ikke trykkede på aftrækkeren i ‘Rust’-dødsulykke
Alec Baldwin. (Foto: Mark Sagliocco/Getty Images for National Geographic)

Historien om den forfærdelige ulykke‘Rust’-settet, hvor Alec Baldwin kom til at skyde og dræbe filmfotografen Halyna Hutchins, gik verden rundt i oktober. Skuespilleren var blevet givet en rigtig pistol, som der af endnu ukendte årsager var blevet placeret en patron i.

Siden er Alec Baldwin, der både er filmens hovedrolleindehaver, producer og medforfatter, blevet sagsøgt at to personer fra filmholdet.

Både lysmanden Serge Svetnoy og den manuskriptansvarlige Mamie Mitchell vil holde ham til ansvar for Hutchins’ død. De anklager blandt andet Baldwin for ikke selv at have tjekket pistolen efter, og for »at affyre pistolen, da den pågældende scene ikke krævede, at pistolen blev affyret«.

Nu fortæller Baldwin imidlertid, at han faktisk ikke trykkede på aftrækkeren, da pistolen gik af, skriver blandt andre The New York Times.

»Jeg ville aldrig pege en pistol mod nogen og trykke på aftrækkeren – aldrig«, siger Baldwin i en video fra et nyt tv-interview, der bliver sendt hos ABC News i dag. Se videoen nederst i artiklen.

Politiet er stadig i gang med at undersøge dødsulykken og finde ud af, hvordan en skarpladt pistol kunne ende på filmsettet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af