Den officielle trailer til SATC-fortsættelsen ‘And just like that…’ er landet

Den officielle trailer til SATC-fortsættelsen ‘And just like that…’ er landet
Kristin Davis, Cynthia Nixon og Sarah Jessica Parker i 'And just like that...'. (Foto: HBO Max)

I næste uge vender 90’ernes mest ikoniske venindegruppe tilbage på HBO, når ‘And just like that …’ genbesøger Carrie, Miranda, Charlotte og … ikke Samantha.

Hulk.

Den nye serie følger, hvad der altså nu er trekløverets op- og nedture i 50’erne, hvor Carrie (Sarah Jessica Parker) arbejder som podcastvært (en naturlig forlængelse af karakterens voiceover, kunne man mene), stadig er gift med Big (Chris Noth) og tilsyneladende også stadig har sin gamle, ikoniske lejlighed på hånden til en rainy day.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Miranda (Cynthia Nixon) og Steve (David Eigenberg) er stadig sammen, og ligeså Charlotte (Kristin Davis) og Harry (Evan Handler). Desuden får vi et gensyn med både Anthony (Mario Cantone) og Stanford, men sidstnævnte bliver bittersødt:

Manden bag Carries BFF, Willie Garson, døde nemlig på tragisk vis af kræft inden optagelserne var færdige.

‘And just like that…’ byder også på en række spritnye karakter i form af blandt andre den nonbinære standup-komiker Sara Ramírez som Carries med-podcastvært, Sarita Choudhury (‘The Hunger Games’-franchisen) og Nya (Karen Pittman fra ‘The Morning Show’).

Kim Cattrall, som naturligvis spillede Samantha i de gode gamle dage, meldte allerede ud for år tilbage, at hun ikke var interesseret i at vende tilbage til universet. Rygterne har siden svirret, at grunden skulle skyldes uvenskab mellem hende og de øvrige castmedlemmer, om end det aldrig er blevet bekræftet af hovedpersonerne selv.

Seriens oprindelige skaber Michael Patrick King har skrevet og instrueret de første to afsnit af ‘And just like that … ‘, mens resten instrueres af kvindelige instruktører som Gillian Robespierre, Anu Valia og søreme Cynthia Nixon, som får sin instruktørdebut på et enkelt afsnit.

HBO holder plotdetaljerne tæt til kroppen, men spændingen udløses allerede 9. december, hvor de første to afsnit lander på HBO Max. Hernæst får vi et afsnit om ugen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af