En pandemi har smadret verden i dystopisk HBO-serie – se den episke trailer til ‘Station Eleven’

En pandemi har smadret verden i dystopisk HBO-serie – se den episke trailer til ‘Station Eleven’
Mackenzie Davis i 'Station Eleven'. (Foto: screenshot fra Youtube)

I starten af året placerede vi her på sitet ‘Station Eleven’listen over årets mest ventede serier.

Nu nærmer premieren sig omsider, hvorfor en ny trailer (omtalt af Collider) til den postapokalyptiske HBO-serie landet. Med sine smukke billeder samt drømmende og episke underlægningsmusik har den bestemt ikke gjort forhåbningerne mindre.

‘Station Eleven’ er baseret på Emily St. John Mandels roman af samme navn, der foregår i en dystopisk (om end yderst aktuel) fremtid, hvor en pandemi har udryddet næsten hele Jordens befolkning.

Handlingen følger en broget skare af overlevende personer, som forsøger at genopbygge verden og hverdagen. Sideløbende vokser tilslutningen til en ekstremistisk profet, der mener, at pandemien var en overjordisk rensning af menneskeheden.

Miniseriens hovedforfatter er Patrick Somerville, som tidligere har skabt den farverige Netflix-serie ‘Maniac’ sammen med Cary Fukunaga og desuden har været med til at skrive ‘The Leftovers’. Donald Glovers faste samarbejdspartner Hiro Murai (‘Altanta’, ‘Barry’) har instrueret alle 10 afsnit.

På rollelisten finder man blandt andre Mackenzie Davis (‘Halt and Catch Fire’), Gael García Bernal (‘Mozart in the Jungle’), Himesh Patel (‘Yesterday’), Danielle Deadwyler (‘The Harder They Fall’) og Joe Pingue (‘Godless’).

‘Station Eleven’ får premiere på HBO Max 16. december. Se den nye trailer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af