Få første glimt af Mads Mikkelsen som Grindelwald i teaser til ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’

Få første glimt af Mads Mikkelsen som Grindelwald i  teaser til ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’
Mads Mikkelsen under Cannes-festivalen i 2019. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Det vakte stor opsigt, da Johnny Depp blev fyret fra ‘Fantastiske skabninger’-franchisen, og Mads Mikkelsen blev hyret ind til at overtage rollen som troldmanden Gellert Grindelwald.

Nu er første billede af den danske verdensstjerne i rollen som Grindelwald i den kommende ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’ endelig ude.

Warner Bros. har frigivet en teasertrailer til storfilmen forud for den egentlige trailer, der lander på mandag, og her ser vi kortvarigt Grindelwald blive båret af en ekstatisk menneskemængde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og stylingen af karakteren er da markant anderledes i forhold til Depps inkarnation, der havde en markant afbleget hårpragt.

‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’ er tredje film i prequel-serien. Den følger op på handlingen i ‘Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser‘ fra 2018, og denne gang er Dumbledore (spillet af Jude Law) på kollisionskurs med den magtfulde troldmand, som forsøger at overtage magten i trolddomens verden.

Flankeret af blandt andre Newt Scamander (Eddie Redmayne), Tina Goldstein (Katherine Waterston) og Jacob Kowalski (Dan Fogler) må Dumbledore forsøge at stoppe Grindelwald.

‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’ får premiere 7. april 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af