James Bond-producent vil gerne have ‘No Time to Die’-instruktør til at lave næste 007-film

James Bond-producent vil gerne have ‘No Time to Die’-instruktør til at lave næste 007-film
Daniel Craig i 'No Time to Die'. (Foto: Nicola Dove)

Siden premieren på Daniel Craigs rørende 007-svanesang ‘No Time to Die’ er spekulationerne omkring, hvem der skal tage over i næste film om den britiske agent.

Internettet har blandt andet spekuleret i, om James Bond kan spilles af andre end hvide mænd. Produceren Barbara Broccoli, der har ansvaret for James Bond franchisen sammen med Michael G. Wilson, har i den forbindelse slået fast, at karakteren ikke skal spilles af en kvinde. Hun åbner imidlertid op for, at skuespilleren ikke behøver være hvid.

»Jeg tænker, det kommer til at være en mand, for jeg mener ikke, at en kvinde skal spille James Bond«, fortæller Broccoli i et interview med The Hollywood Reporter. »Jeg tror på at skabe karakterer til kvinder og ikke bare få kvinder til at spille mænds roller. Jeg mener ikke, der er nok gode roller til kvinder, og det er meget vigtigt for mig, at vi laver film til kvinder om kvinder. Han bør være britisk, så britisk kan være enhver etnicitet eller race.«

Mens hun faktisk helst ikke vil tage stillingen til næste Bond-skuespiller, før hun »bliver absolut nødt til det«, ser produceren gerne, at ‘No Time to Die’-instruktør Cary Fukunaga også instruerer næste film – hvis han altså har lyst.

»Vi elsker Cary. Han har gjort et exceptionelt stykke arbejde«, siger hun. »Jeg har ikke nogen anelse om, hvorvidt han ville have lyst til at lave én til. Jeg tror, han gjorde det, fordi han ville have en udfordring, og den klarede han helt sikkert. Men jeg er ikke sikker på, om han vil lave endnu en. Vi villle elske at arbejde sammen med ham igen«.

Tidligere har Broccoli og Wilson slået fast, at der ikke kommer nogen serier om James Bond, på trods af at franchisens filmselskab MGM er blevet købt af Amazon.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af