Johnny Depp vender tilbage i ’Minamata’ – se traileren her

Johnny Depp vender tilbage i ’Minamata’ – se traileren her
Johnny Depp i 'Minamata' (Foto: PR)

Johnny Depp blev som bekendt fyret fra ‘Fantastiske skabninger’-franchisen og er for tiden ude i kulden i Hollywood.

Men under sidste års Berlin Film Festival kunne man opleve Johnny Depps nye præstation, som The Hollywood Reporter kalder for hans bedste hidtil. 

Filmen ’Minamata’ følger fotojournalisten Eugene Smith, spillet af Johnny Depp. Smith rejser til Japan for at dække en historie om lokalbefolkningen i byen Minamatas væmmelige misdannelser, som angiveligt forårsages af kviksølvsforgiftning. Og her er traileren:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen har været klar til en egentlig biografpremiere siden verdenspremieren tidligt i 2020, men på grund af flere kontroverser forbundet med Johnny Depps voldomme retssag med ekskonen Amber Heard har filmen svævet i det uvisse.

Depp blev kaldt for en »wifebeater« af tabloidavisen The Sun, der i retten fik medhold for, at der var belæg for at bruge det ord, mens produktionsselskabet MGM trak sig ud af den aftale, de havde indgået med ‘Minamata’-instruktøren Andrew Levitas, da selskabet ikke ville associeres med Depp.

Og oven i hatten fik Depp som sagt sparket fra ’Fantastic Beasts 3’ produktion, hvorefter hans rolle gik til Mads Mikkelsen i stedet. 

Johnny Depp har ikke lagt skjul på, at han i den grad føler sig boykottet af Hollywood

Nu bliver ’Minamata’ så tilgængelig i udvalgte amerikanske biografer fra den 15. december, og producenterne forventer en større lancering i 2022 – altså hele to år efter filmen egentlig har været færdig. 

Det er tvivlsomt, om ’Minamata’ får dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af