Dior bakker op om Johnny Depp med ny reklamefilm – se klippet her

Dior bakker op om Johnny Depp med ny reklamefilm – se klippet her
Johnny Depp i den nye Dior-kampagnevideo. (Foto: PR)

I løbet af det seneste års tid har både Warner Bros. og Disney lagt afstand til skandaleramte Johnny Depp ved at udelukke stjernen fra henholdsvis ‘Fantastiske skabninger’ og ‘Pirates of the Caribbean’-franchisene.

Men skønt mainstream-filmkarrieren er i limbo, er der fortsat én prominent arbejdsgiver, der ser et lys i Hollywoods tidligere bedst betalte skuespiller:

Dior.

Johnny Depp har været ansigt for herreduften Dior Sauvage siden 2015, og til trods for kontroverserne omkring retssagerne mod ekshustruen Amber Heard og avisen The Sun (som kaldte Depp en hustrumishandler tilbage i 2018), så holder det franske modehus fast i kontrakten.

I en ny reklamevideo kan man således se Depp sidde sammen med François Demachy, chef-skaberen af Diors parfumer, og snakke om kreativ inspiration mens han klimprer afslappet på guitaren:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen fik Depps dedikerede fans op på mærkerne i weekenden, hvor #ThankYouDior pludselig boblede på Twitter sammen med skuespillerens navn.

Depps seneste film var dramaet ‘Minamata’, hvori han spiller en krigsfotograf. I skrivende stund kan den ikke streames herhjemme, ligesom den heller ikke har fået premiere i USA. Så sent som i denne uge har instruktør Andrew Levtias i et åbent brev anklaget studiet MGM for at »begrave« filmen.

Dior lover til gengæld, er der er mere Depp x Sauvage på vej til efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af