Johnny Depp føler sig boykottet af Hollywood, men vil kæmpe videre til det sidste

Johnny Depp føler sig boykottet af Hollywood, men vil kæmpe videre til det sidste
Johnny Depp i 2017. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Efter den lange og voldsomme juridiske kamp mellem det tidligere skuespillerpar Johnny Depp og Amber Heard, hvor begge parter beskylder hinanden for vold, åbner Johnny Depp i et interview med The Times op for, hvordan han føler sig »boykottet« af Hollywood. 

Filmen ’Minamata’, hvor Johnny Depp spiller fotojournalist Eugene Smith, der rejser til Japan for at dække historien om en kviksølvsforgiftning, der forårsagede væmmelige misdannelser hos befolkningen, blev vist for første gang på sidste års Berlin Film Festival. 

Kort tid efter valgte produktionsselskabet bag filmen, MGM, at trække sig på grund af Johnny Depps medvirken i filmen og de kontroverser, som han har været en del af – kulminerende med at tabloidavisen The Sun fik rettens ord for, at de måtte kalde ham en »wife beater«.

»Nogle film vedrører mennesker. Og denne film vedrører de mennesker i Minamata og mennesker, der oplever lignende ting. Og for… For Hollywoods boykot af, øhm, mig? En mand, en skuespiller, der har været i en ubehagelig og rodet situation over de seneste år. Men, I ved, jeg rykker mig derhen, hvor jeg kan gøre noget af alt dette… Så jeg kan bringe lys over tingene«, som han formulerer det til The Times om MGM’s prioritering. 

For tiden har Johnny Depp ikke travlt, eftersom han ikke længere skal medvirke i ’Fantastic Beasts 3’, hvor Mads Mikkelsen som bekendt har overtaget hans rolle, og ingen produktionsselskaber er klar på at ansætte ham. 

Johnny Depp er dog optimistisk og understreger, at han vil kæmpe videre for sine fans’ skyld.

»De har altid været mine arbejdsgivere«, siger Johnny Depp i interviewet med The Times. 

»De er vores alles arbejdsgivere. De køber billetter, merchandise. Det var dem, der gjorde alle produktionsselskaberne rige. Men det har de glemt for længe siden. Det har jeg bestemt ikke. Jeg er stolt af disse mennesker, fordi det de prøver at siger, det er sandheden. […]« 

»Men de (fansene, red.) har altid været der for mig, og det er på grund af dem, jeg vil kæmpe. Altid, til sidste ende. Hvad end det må bringe«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af