Netflix deler premieredato for ‘Bridgerton’ sæson 2 – inklusive nye plotdetaljer

Netflix deler premieredato for ‘Bridgerton’ sæson 2 – inklusive nye plotdetaljer
Jonathan Bailey i 'Bridgerton'. (Foto: NICK BRIGGS/NETFLIX.)

Storsuccessen ‘Bridgerton’ fik premiere på Netflix første juledag for præcis ét år siden. Og i den anledning har streaminggiganten delt premieredatoen for den ventede sæson to samt nye plotdetaljer.

Shonda Rhimes’ hitserie lander på streamingtjenesten den 25. marts, som en perlerække af seriens skuespillere offentliggjorde i en video.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix brugte anledningen til at dele en række nye plotdetaljer om den kommende sæson, der er baseret på Julia Quinns anden roman i ‘Bridgerton’-serien, ‘The Viscount Who Loved Me’.

Sæsonen følger den ældste i Bridgerton-søskendeflokken, Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), der forsøger at finde sig en passende kone, som kan leve op til hans urimeligt høje standarder.

Det virker umuligt, i hvert fald indtil Kate (Simone Ashley) og hendes yngre søster Edwina (Charithra Chandran) ankommer fra Indien. Anthony begynder at gøre kur til Edwina, men Kate bestemmer sig for at spænde ben for hans kurmageri – hvilket kun fører Kate og Anthony tættere sammen. Og det komplicerer selvsagt sagerne en del.

Chris Van Dusen er showrunner på sæsonen, mens Shonda Rhimes agerer executive producer.

‘Bridgerton’ er en af Netflix’ mest populære serier nogensinde. Streaminggiganten offentliggjorde tidligere på året (før ‘Squid Game’), at ‘Bridgerton’ var den serie, som var blev set længst tid på tjenesten (hele 625 millioner timer).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af