‘Bridgerton’ åbner ballet igen – se traileren til sæson 2

‘Bridgerton’ åbner ballet igen – se traileren til sæson 2
'Bridgerton' sæson 2. (Foto: Netflix)

En af årets største – og mest sexede – seriesuccesser på Netflix landede midt i den kedeligste vinter, og i takt med at temperaturerne nu atter daler, skrues der op for varmen på ny.

Kostumedramaet ‘Bridgerton’ vender nemlig tilbage i 2022, og skønt vi endnu ikke har den præcise premieredato, vil rygterne det, at ballet åbner i starten af det nye år.

I weekenden fik vi endelig den første trailer:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til manges fortrydelse vender første sæsons favorit Regé-Jean Page ikke tilbage i rollen som Simon Basset, men til gengæld møder vi en række friske ansigter, heriblandt Simone Ashley, der spiller Anthony Bridgertons (Joanathan Bailey) nye flamme, Kate Sharma.

‘Bridgerton’ er skabt af Chris van Dusen og produceret af Shonda Rhimes – begge tidligere kolleger fra ‘Grey’s Anatomy’ og ‘Scandal’.

Foruden sit veloplagte unge cast gjorde serien sig især bemærket for diversiteten foran kameraet, hvor 1800-tals karaktererne i England for en stor dels vedkommende blev spillet af farvede skuespillere. Og altså således gjorde op med forestillingerne om, at historiske periodedramaer i det engelske partout skal besættes udelukkende af hvide.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af