‘Bridgerton’-spinoffserie om Queen Charlotte på vej

‘Bridgerton’-spinoffserie om Queen Charlotte på vej
Golda Rosheuvel i 'Bridgerton'. (Foto: LIAM DANIEL/NETFLIX)

Netflix har fået sit største seriehit til dato med ‘Bridgerton’, der satte rekord på streamingtjenesten og allerede er blevet fornyet med en sæson 3 og 4.

Dermed kommer det måske heller ikke som den store overraskelse, at streaminggiganten vil gør serieuniverset til en franchise. Over weekenden annoncerede Netflix, at der er en spinoffserie om Queen Charlotte (spillet i ‘Bridgerton’ af Golda Rosheuvel) på vej.

Der er endnu ikke meget information om serien, der vil fokusere på dronningens vej til magten og hendes forhistorie, inden vi møder hende i ‘Bridgerton’. Serien vil desuden byde på møder med yngre udgaver af Lady Danbury og Lady Bridgerton.

Hitmaskinen Shonda Rimes, der også stod bag ‘Bridgerton’, skriver og executive producerer serien, som endnu ikke har en officiel titel.

‘Bridgerton’ fik premiere på Netflix i julen 2020 og blev ifølge streamingtjenesten set af over 80 millioner husstande i løbet af sine første fire uger (Netflix tæller alle, der har set minimum to minutter med i statistikken).

Når næste sæson ‘Bridgerton’ lander på tjenesten senere på året, bliver det uden fanfavoritten Regé-Jean Page, da serien følger bogforlægget ret konsekvent, hvori Pages karakter ikke optræder i anden bog.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af