Netflix fornyer ’Bridgerton’ med en tredje og fjerde sæson

Netflix fornyer ’Bridgerton’ med en tredje og fjerde sæson
Regé-Jean Page og Phoebe Dynevor i 'Bridgerton'. (Foto: PR)
STREAMING TOGETHER

Tilbage i januar blev det offentliggjort, at anden sæson af Netflix-megahittet ’Bridgerton’ officielt var på vej. Og oven i hatten blev det annonceret, at Simone Ashley, kendt fra ’Sex Education’, skal spille Kate Sharma – Lord Anthonys romantiske bejler i den kommende sæson.

Men fans af den Shonda Rhimes-producerede serie kan nu se frem til meget mere ’Bridgerton’, da Netflix har forlænget serien med en tredje og fjerde sæson. Det skriver Indiewire. Det er endnu usikkert, hvad de kommende sæsoner vil handle om, men Julia Quinns romaner, som serien er baseret på, giver masser af muligheder.

Annonceringen af en tredje og fjerde sæson kommer formentlig på et godt tidspunkt, hvor ’Bridgerton’-fansene fik sig noget af et chok for nylig, hvor det blev offentliggjort, at Regé-Jean Page, der spillede Hertug af Hastings i den første sæson, ikke medvirker i opfølgeren.

Derimod kan man opleve Page i den kommende ’Dungeons and Dragons’-film, hvor han spiller over for Chris Pine.

Første sæson af ‘Bridgerton’ kan ses på Netflix og er fortsat streamingtjenestens hidtil største succes.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af