Hovedrolle fundet til sæson to af Netflix’ megahit ’Bridgerton’

Hovedrolle fundet til sæson to af Netflix’ megahit ’Bridgerton’
Jonathan Bailey i 'Bridgerton'. (Foto: NICK BRIGGS/NETFLIX.)

’Bridgerton’-skaberen Chris Van Dusen afslørede for nyligt, at sæson to af Netflix-serien officielt bliver en realitet. Samtidig teasede han, at adskillige nye karakterer ville blive tilføjet til seriens cast, herunder en romantisk bejler til den ældste Bridgerton-søn, Lord Anthony.

Og nu ser det ud til, at Van Dusen og producer Shonda Rhimes har fået de første brikker på plads til anden sæson.

Simone Ashley, kendt fra en anden Netflix-serie ’Sex Education’, er, ifølge Deadline, blevet castet som Kate Sharma, der i Julia Quinns originale værk hed Kate Sheffield, men grundet seriens fokus på brud med racekonventioner er blevet tilskrevet en indisk baggrund.

Allerede i forbindelse med offentliggørelsen af sæson to hintede Van Dusen til ankomsten af Kate Sharma: »Anthony får en romantisk bejler i næste sæson, og jeg tror, det bliver lige så bevægende og smukt, som seerne af den første sæson efterhånden forventer af serien«, sagde han til Today with Hoda & Jenna.

Kate Sharma bliver således Anthonys potentielle elsker, men hun gør det ikke let for ham. Med sin ankomst til London viser hun sig også som en selvstændig og stædig kvinde, som ikke er til at narre.

Første sæson markerede også en milepæl for Netflix, da den blev set af 82 millioner de første fire uger efter dens premiere, hvilket var et rekordhøjt seertal for streamingtjenesten.

Vores anmelder roste første sæson for at gøre det romantiske periodedrama »sexet og moderne«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af