Netflix fortsætter ‘Tiger King’-manien – se traileren til spinoffserien ‘The Doc Antle Story’

Netflix fortsætter ‘Tiger King’-manien – se traileren til spinoffserien ‘The Doc Antle Story’
'Tiger King: The Doc Antle Story'. (Foto: Netflix)

»Luk lortet, Netflix«.

Så kontant var meldingen, da Soundvenues filmredaktør anmeldte anden sæson af hitserien ‘Tiger King’ til bundskraberkarakter.

Streaminggiganten har dog på ingen måde i sinde at følge rådet og stoppe malkningen af deres globale dokumentarsucces om nogle af de mest obskure eksistenser på tv og deres systematiske udnyttelse af dyr (og mennesker!).

Traileren er lige landet til spinoffserien ‘Tiger King: The Doc Antle Story’, der zoomer ind på titlens bikarakter og opruller en sekterisk sensationshistorie om Doc Antles historik af misbrug, kidnapninger, magtbegær og hjernevaskninger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge synopsen til miniserien, der består af tre afsnit, er zooejeren Doc Antle »mere lyssky end nogen af hans modstykker i ‘Tiger King’-universet«.

Serien vil fremlægge hans nærmest kultleder-lignende taktikker for at forføre kvinder, som ifølge serien blev misbrugt (i traileren lyder replikken: »Der findes ingen bedre scorereplik end: ‘Vil du ae min tiger?’«).

‘Tiger King: The Doc Antle Story’ får premiere på Netflix 10. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af