Joe Exotic har fået kræftdiagnose: »Carole vil holde en fest«

Joe Exotic har fået kræftdiagnose: »Carole vil holde en fest«
Joe Exotic (Foto: PR)

I marts 2020 inviterede Netflix os ind i en verden fyldt med »mord, kaos og vanvid«, som dokumentarserien ’Tiger King’s undertitel understregede. 

I ’Tiger King’ mødte man den superexcentriske Joe Exotic, der på det tidspunkt var et YouTube fænomen, der lavede musikvideoer ude blandt de tigere, som han også avlede. 

Men faktisk var Joe Exotic allerede blevet fængslet to måneder inden premieren på ’Tiger King’ – for at have plottet et mord mod ærkerivalen, Carole Baskin, en dyrerettighedsaktivist, man også stifter indgående bekendtskab med i serien.

Joe Exotic – der hele tiden har hævdet, at han er uskyldig – anmoder nu om tidlig løsladelse, da han er blevet diagnosticeret med prostatakræft. 

I et Instagram-opslag skriver tigerkongen:

»Lige nu ønsker jeg ikke nogens medlidenhed, og jeg er sikker på, at Carole vil holde sin egen fest over det her. Hvad jeg har brug for er, at verden råber op for mig, så jeg bliver løsladt, de har beviser på, at JEG IKKE HAR GJORT DET HER. Og der er ingen grund til, at landsretssagføreren trækker det i langdrag. Jeg vil bare hjem og få min behandling og ellers bare nyde det, som jeg har tilbage af mit liv med mine kære«. 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 17. november får ’Tiger King’ sæson 2 premiere på Netflix. I traileren hævdes det, at første sæson blot har skrabet i overfladen af al dramaet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af