Joe Exotic er tilbage i traileren til ‘Tiger King’ sæson 2

Joe Exotic er tilbage i traileren til ‘Tiger King’ sæson 2
'Tiger King'. (Foto: Netflix)

»Vi har kun skrabet i overfladen«, lyder det i den veloplagte trailer til anden sæson af Netflix’ gigantiske doku-hit, ‘Tiger King’.

Med andre ord: Joe Exotic, Carole Baskin og de øvrige excentriske katteelskere er tilbage, for selvfølgelig kan man ikke slippe en fortælling, der bliver stor, som ‘Tiger King’ blev i coronapeak 2020.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I traileren møder vi den fængslede Joe Exotic, mens arvtageren af hans zoologiske have, Jeff Lowe, efter eget udsagn har »flere penge end Gud« i kølvandet på seriens succes, der naturligvis har skabt stor opmærksomhed om de virkelige personager.

Vi møder også Baskin, og traileren giver løfter om, at serien vil dykke mere ned i mysteriet omkring hendes afdøde rige mand.

‘Tiger King’ blev som sagt en sensation, men førte også et betragteligt backlash med sig. »Er ‘Tiger King’ mere end et freakshow?«, skrev jeg selv i en kommentar i april sidste år.

‘Tiger King’ sæson 2 får premiere 17. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af