Nicolas Cage skal spille Dracula i ny blockbuster

Nicolas Cage skal spille Dracula i ny blockbuster
Nicolas Cage i 'Mandy'. (Foto: PR)

Nicolas Cage har mange vilde og mindeværdige roller bag sig, og nu får den produktive skuespiller mulighed for at give sit bud på en klassisk og tilpas skæv karakter: Grev Dracula.

The Hollywood Reporter kan afsløre, at Cage har landet rollen som Dracula i Universal-filmen ‘Renfield’, der ifølge branchemediet er kultskuespillerens første rolle i en blockbusterfilm siden ‘Ghost Rider: Spirit of Vengeance’ i 2011.

Filmen bliver instrueret af Chris McKay (‘The Tomorrow War’, ‘Lego Batman filmen’), og manuskriptet er skrevet af Robert Kirkman (‘The Walking Dead’, ‘Invincible’) og Ryan Ridley (‘Rick and Morty’, ‘Community’).

Plottet er endnu ukendt, men kommer til at følge Draculas famøse håndlanger R.M. Renfield. I Bram Stokers oprindelige roman fra 1897 var Renfield indlagt på en galeanstalt med en uhelbredelig trang til at drikke blod, inden han underkaster sig Dracula i håbet om at opnå udødelighed.

Den titulære hovedrolle skal spilles af Nicholas Hoult. Der slog igennem i den barske ungdomsserie ‘Skins’ og siden har haft mindeværdige roller i blandt andet ‘The Favourite’ og ‘Mad Max: Fury Road’. Særligt præstationen i sidstnævnte lover godt for den vanvittige karakter, han nu skal indtage.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af