Pilou Asbæk er helt uventet med i storfilmen ‘Uncharted’ – få et glimt af den danske stjerne over for Tom Holland i ny trailer

Pilou Asbæk er helt uventet med i storfilmen ‘Uncharted’ – få et glimt af den danske stjerne over for Tom Holland i ny trailer
Pilou Asbæk. (Foto: Rich Polk/Getty Images)

Pilou Asbæk har fart på karrieren i Hollywood – i så høj grad at det simpelthen er gået fuldkommen under radaren, at den danske verdensstjerne spiller med i den kommende ‘Uncharted-film, der har Tom Holland og Mark Wahlberg i hovedrollerne.

Der er netop kommet en ny trailer til filmen, som lander i biograferne 10. februar, og her kan man ganske rigtigt få et ganske kort glimt af Pilou Asbæk over for Holland og Wahlberg (Asbæk kan ses fra 2:13).

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Asbæk har delt traileren på sin Instagram, hvor han skriver: »Lad være med at blinke til sidst. Det kan være, du misser den mindste cameo nogensinde! Supersjovt at møde Tom Holland og Mark Wahlberg«.

Det tyder altså på, at Asbæk har en ganske lille rolle i filmen, der er baseret på den globale spilsucces af samme navn. Faktisk figurerer filmen ikke engang på skuespillerens IMDB endnu.

Alligevel må man dog tage hatten af for Asbæk, der virkelig har fået hul igennem til Hollywoods A-liste efter roller i blockbustere som ‘Game of Thrones’, ‘Ghost in the Shell‘, ‘Overlord‘ og ‘Outside the Wire‘.

Udover ‘Uncharted’ har Asbæk et imponerende katalog af udenlandske film linet op for næste år: Han spiller blandt andet med i James Wans ‘Aquaman and the Lost Kingdom’, Sylvester Stallone-filmen ‘Samaritan’ og Stephen King-gyseren ‘Salem’s Lot’.

‘Uncharted’ lander i de danske biografer 10. februar 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af