Se første farverige forsmag på Marvel-filmen ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’

Se første farverige forsmag på Marvel-filmen ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’
'Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part One'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Imens vi venter på næste uges superheltestorfilm ‘Spider-Man: No Way Home’, præsenterer Marvel en anden opfølger i det konstant ekspanderende ‘Spider-Man’-filmunivers.

Indiewire har netop delt den første forsmag på ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part One’, som er efterfølgeren til den Oscar-vindende animationsfilm ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ fra 2018. Undertitlen ‘Part One’ mere end indikerer, at fortsættelsen er splittet op i to separate film.

Videoen er ifølge Collider filmens åbningsscene. Ikke overraskende indeholder den både første films ikoniske, farverige animationsstil og superhelte fra forskellige dimensioner.

I videoen ser man Miles Morales (Shameik Moore) blive kontaktet af Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) fra en anden dimension, og hun lokker ham ud af hans barndomsværelsevindue, selvom han tøvende prøver at forklare, at han er under stuearrest. Snart efter slås han med en anden Spider-Man-ligende skikkelse, der ifølge Entertainment Weekly er karakteren Miguel O’Hara, som også går under superheltenavnen Spider-Man 2099.

Miguel O’Hara bliver stemmelagt af ingen ringere end Oscar Isaac. I den nye film medvirker desuden Issa Rae som Jessica Drew, også kendt som Spider-Woman, ligesom Jake Johnson vender tilbage som Peter B. Paker.

Instruktørtjansen deles denne gang mellem de tre nytilkommere Joaquim Dos Santos (‘Avatar: The Last Airbender’), Kemp Powers (‘Soul’) og Justin K. Thompson (produktionsdesigner på den første film). David Callaham (‘Wonder Woman 1984’) samt duoen Phil Lord og Chris Miller (‘Lego-filmen: Et klodset eventyr’) står for manuskriptet, hvis handling endnu er hemmeligholdt.

‘Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part One’ er sat til at få biografpremiere 6. oktober 2022.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af