Amazon løfter sløret for titlen til den store ‘Ringenes herre’-serie i ny teaser

Amazon løfter sløret for titlen til den store ‘Ringenes herre’-serie i ny teaser
Elijah Wood som Frodo i Peter Jacksons 'Ringenes herre'-filmatisering. (Foto: PR)

Amazon sidder med en af årets absolut mest ventede serier på hænderne i form af den længeventede ‘Ringenes herre’-prequelserie, der får premiere til september.

Streamingtjenesten har været ganske sparsom med information omkring serien, men nu har Amazon løftet sløret for seriens titel: ‘Ringenes herre: Magtringene’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien udspiller sig tusindvis af år før handlingen i Tolkiens ‘Ringenes herre’ og ‘Hobbitten’. Det drejer sig nemlig om tiden, hvor magtringene blev smedet og Sauron greb ud efter magten (som vi ser skildret i flashbackscenen i ‘Eventyret om ringen’, hvor Sauron falder ved Slaget om Dagorlad).

Den officielle plotsynopsis lyder:

»Amazon Studios kommende serie introducerer for første gang de heltemodige legender fra den sagnomspundne Second Age i Middle Earths historie. Dette episke drama foregår tusinde år før begivenderne i J.R.R. Tolkiens ‘Hobbitten’ og ‘Ringens herre’, og vil tage seerne med til en æra, hvor enorme kræfter blev til, kongeriger rejste sig og styrtede i grus, overraskende helte blev testet, håbet hang i en tynd tråd og den største skurk, der nogensinde kom ud af Tolkiens pen, truede med at indhylle hele verden i mørke«.

»Serien starter i en fredstid, og følger et ensemble-cast af karakterer – både velkendte og nye – der konfronterer den længe-frygtede opblomstring af ondskab i Middle Earth. Kongerigerne og karaktererne vil skabe en arv, der kommer til at leve længe efter, de selv er væk, fra Misty Mountains mørkeste dybder til de majestætiske skove og elverhovedstanden Lindon, det bjergtagende ø-kongerige Númenor og de fjerneste egne af kortet«.

Første sæson har et hundedyrt budget på 450 millioner dollar, svarende til 2,7 milliarder kroner. Sæsonen består af otte afsnit, der får premiere hver uge fra 2. september.

De ubeskrevne blade J.D. Payne og Patrick McKay er showrunnere, mens J.A. Bayona, kendt for gyseren ‘Børnehjemmet’ og ‘Jurassic World: Fallen Kingdom, er konceptuerende instruktør.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af