Andrew Garfield afslørede ikke engang sin nye rolle for ekskæresten Emma Stone

Andrew Garfield afslørede ikke engang sin nye rolle for ekskæresten Emma Stone
Andrew Garfield. (Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Denne artikel indeholder spoilers for ’Spider-Man: No Way Home’.

Der har i månedsvis været rygter om, at de to tidligere Spider-Man-skuespillere Andrew Garfield og Tobey Maguire skulle vende tilbage i den nyeste Spider-Man-film, ’No Way Home’.

Tobey Maguire har formået at holde sig ude af spotlyset, men Andrew Garfield har været til adskillige interviews og talkshows i forbindelse med sin hovedrolle i Netflix-musicalen ’Tick! Tick! Boom!’, hvor han har benægtet enhver form for involvering i filmen.

’Spider-Man: No Way Home’ havde dansk premiere 16. december, men på grund af biografnedlukningen har der ikke været mange chancer for at se den herhjemme endnu.

Internationalt har filmen dog kørt i over en måned, hvilket betyder, at man her begynder at bevæge sig ud i spoiler-territorium. Der er trods alt så mange mennesker, der har set filmen, at den lige nu er den ottende mest indtjenende film nogensinde – med god mulighed for at avancere yderligere.

Andrew Garfield åbnede selv op om sin rolle i den nye film da han gæstede Josh Horowitz’ podcast ’Happy Sad Confused’.

Skuespilleren afslørede, at han ikke kun benægtede sin rolle offentligt, men også for sin Gwen Stacy og ekskæreste Emma Stone. Ifølge Garfield sms’ede hun ham konstant og spurgte, om han var med i den nye ’Spider-Man’, hvilket han benægtede.

»Hun var sådan: ’Hold kæft. Bare sig det’. Jeg svarede bare: ’Jeg ved det helt ærligt ikke’ – jeg holdt den kørende, selv med hende. Og så så hun filmen. Så var hun sådan: ‘Du er et fjols’«, siger han.

’Spider-Man: No Way Home’ kan ses i biografen, og man kan lytte til det fulde afsnit af ’Happy Sad Confused’ på iTunes eller Spotify.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af