Chris Evans og Dwayne Johnson tørner sammen i stor juleactionfilm fra Amazon

Chris Evans og Dwayne Johnson tørner sammen i stor juleactionfilm fra Amazon
Chris Evans til Annual Academy Awards. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Film som ‘Die Hard’ og ‘Alene hjemme’ er allerede pensum for mange i juletiden, men hvis det står til Amazon, bliver deres nye eventfilm ‘Red One’ også en fast del af højtiden.

Selskabet har netop annonceret en actionadventure-komedie med Chris og Evans og Dwayne ‘The Rock’ Johnson i hovedrollerne, som ifølge Deadline vil udbygge et helt nyt univers inden for højtidsfilmgenren.

Det er endnu sparsomt med information omkring selve plottet. Vi ved dog, at det bliver ‘Jumanji’-instruktøren Jake Kasdan, som kommer til at svinge taktstokken. Filmen forventes at gå i optagelse i år, så den er klar til udgivelse i julen 2023.

Amazon købte rettighederne til ‘Red One’ i en større budkrig sidste år, og det er da uden tvivl også en god investering at få del i en julefilm, der har potentiale til at blive sat på skærmen ved højtiden mange år efter selve udgivelsen.

Chris Evans og Dwayne Johnson medvirkede begge i biroller i ‘Free Guy‘ fra sidste år, men ‘Red One’ markerer deres første hovedroller over for hinanden.

I år er Evans aktuel i Russo-brødrenes spionfilm ‘The Gray Man’ og som Buzzy Lightyear i origin story-filmen ‘Lightyear’. Dwayne Johnson får sin superheltedebut som Black Adam i DC-filmen af samme navn.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af