Gal Gadot fortryder udskældt lockdown-sang: »Det var dårlig smag«

Gal Gadot fortryder udskældt lockdown-sang: »Det var dårlig smag«
Gal Gadot i 'Wonder Woman 1984'. (Foto: Warner Bros. Pictures / DC Comics)

Da hele verden blev sendt i coronaisolation under den første sygdomsbølge i foråret 2020 (ja, det føles som en evighed siden), reagerede en række musikere, skuespillere og talkshowværter med forskellige opmuntrende virtuelle sketches og koncerter, der skulle forsøde den usikre tid.

En af disse var Gal ‘Wonder Woman’ Gadot, som allerede i marts ’20 fik den idé at fremføre John Lennons ‘Imagine’ sammen med en række stjernevenner og kolleger på videokald, heriblandt ‘Wonder Woman ’84’-medspilleren Kristen Wiig, Jamie Dornan, Will Ferrell, Natalie Portman, Sia, Zoë Kravitz, Norah Jones, og Mark Ruffalo.

Knapt var videoen imidlertid blevet uploadet på Instagram, før den blev mødt med en storm af kritik fra både brugere og medier for at fremstå komplet tonedøv over for krisens alvor.

New York Times fremhævede, at ’50 Shades of Gray’-skuespilleren Jamie Dornan så ud som om, han »medvirker i en gidselstagningsvideo« og argumenterede for, at projektet smagte af, at superstjernerne havde for meget tid på hånden, når de fra deres millionvillaer fjolle-croonede »no hell below us«, mens tusindevis af almindelige mennesker døde verden over.

I denne uge erkender Gal Gadot i magasinet In Style, der udkommer fredag, at videoen var »dårlig smag«. Det skriver Hollywood Reporter, som har har læst interviewet.

»Jeg så, hvordan pandemien udviklede sig. Men videoen var uigennemtænkt. Det var ikke den rigtige timing, og det var ikke det rigtige at gøre. Det var dårlig smag. Der var alle de bedste intentioner bag, men nogle gange rammer man ikke plet, vel?«

Gal Gadot kan snart ses i Hercule Poirot-krimien ‘Døden på Nilen’, der står til at få dansk biografpremiere 10. februar. Om alt går vel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af