Hold nu fast Christian Tafdrups gyser ‘Speak No Evil’ ser creepy ud – se traileren

Hold nu fast Christian Tafdrups gyser ‘Speak No Evil’ ser creepy ud – se traileren
'Speak No Evil'. (Foto: Erik Molberg)

Usj, den ser uhyggelig ud!

Christian Tafdrup følger op på det omdiskuterede hit ‘En frygtelig kvinde’ med noget så svært på dansk grund som en gyser.

Og meget tyder på, at vi har en usædvanlig oplevelse i vente. ‘Speak No Evil’ er nemlig allerede udtaget til den prestigefulde Sundance Festival, hvor den får verdenspremiere om få dage.

Og traileren, der netop er landet, lover en ualmindeligt stemningsfuld og creepy sag, som udstiller danskernes villighed til at strække sig langt for ikke at ødelægge den gode stemning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen handler om parret Bjørn og Louise, der møder et hollandsk par på en ferie i Toscana. De siger ja til at besøge hollænderne på deres landsted, men som traileren viser, udvikler besøget sig lige knap som håbet.

I de danske hovedroller ses to spændende og i filmsammenhæng ret ubeskrevne blade: Sidsel Siem Koch, der netop har haft en stor rolle i ‘Doggystyle’ sæson 3, og Morten Burian.

De hollandske skuespillere, Fedja van Hûet og Karina Smulder, er begge velkendte navne i hjemlandet.

Christian Tafdrup har, ligesom på ‘En frygtelig kvinde’, skrevet filmen med sin bror, Mads Tafdrup.

Det er Tafdrups tredje film som instruktør. Debuten var den magisk-realistiske ‘Forældre’.

‘Speak No Evil’ får dansk biografpremiere 17. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af