Husk at tisse af: Robert Pattinsons ‘The Batman’ bliver den længste ‘Batman’-film nogensinde

Husk at tisse af: Robert Pattinsons ‘The Batman’ bliver den længste ‘Batman’-film nogensinde
Robert Pattinson som 'The Batman'. (Foto: Warner)

Hvis du er typen, der begynder at vride dig lidt i biografsædet, når en film sniger sig op over de to timers spilletid, så vil det måske være en rigtigt god ide at droppe den store cola fra snackboden.

Matt Reeves kommende ‘Batman’-epos, ‘The Batman’ med Robert Pattinson i titelrollen, bliver nemlig den længste film om flagermusen til dato:

2 timer og 56 minutter varer fortællingen. Det skriver Movieweb, som har spottet spilletiden på en australsk IMAX-biografs hjemmesiden.

Inklusiv reklamer og forfilm ender vi selvsagt på et godt stykke over de tre timer i mørket, men selv uden lægger ‘The Batman’ afstand til sine tidligere bat-kolleger:

Den næstlængste ‘Batman’-film er Christopher Nolans ‘The Dark Knight Rises’, der sneg sig på 2 timer og 45 minutter, mens samme instruktørs ‘The Dark Knight’ landede på 2 timer og 32 minutter.

‘The Batman’ handler om vor helts møde med både Pingvinen (Colin Farrell), Catwoman (Zoë Krabitz) og Gækkeren (Paul Dano), hvorfor trængslen på lærredet givetvis kan forklare, hvorfor Reeves’ har følt det ekstra svært at svinge saksen i klipperummet.

Robert Pattinson udtalte i denne uge i et interview i Movie Maker Magazine (via Indiewire), at han selv syntes, at hans første scener som Batman var »fuldkommen forfærdelige« at se, men at det handlede en del om tilvænning til at spille med det store kostume på.

‘The Batman’ får dansk biografpremiere 3. marts. Se traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af