Robert Pattinson syntes til at starte med, at han var »fuldkommen forfærdelig« i ‘The Batman’

Robert Pattinson syntes til at starte med, at han var »fuldkommen forfærdelig« i ‘The Batman’
Robert Pattinson i 'The Batman' (Foto: PR)

Det krævede noget af en omstilling at gå fra indiefilm som ‘Good Time‘ og ‘High Life‘ til pludselig at skulle bære flagermusedragten i Matt Reeves’ superheltefilm ‘The Batman’.

Det fortæller Robert Pattinson i et interview med Moviemaker Magazine. Stjerneskuespilleren følte, at han var elendig til at bære kostumet, da han så optagelserne i starten af processen, tilstår han:

»Ens første indskydelse er: ‘Åh gud, jeg er fuldkommen forfærdelig«, siger Pattinson og fortsætter:

»Der er et helt andet sprog, kropssprog, du skal lære for at få kostumet til at lystre. Hvis du kigger for meget ind i lyset, ser masken fuldkommen latterlig ud, som hvis man havde et Halloween-kostume på. Men hvis du kigger to millimeter ned, er det totemisk og ser præcis ud, som det skal. Men det tog en evighed at lære, hvordan man fornemmer det og rammer lyset rigtigt«.

Instruktør Matt Reeves udså Pattinson til rollen som Gothams kappeklædte hævner i kølvandet på hans mesterlige præstation i ‘Good Time’. Faktisk har instruktøren udtalt, at han skrev rollen specifikt til Pattinson.

»Jeg havde aldrig været til audition på en tegneseriefilmatisering før, så dengang syntes selv mine agenter, at det var ret ude af karakter, at jeg blev fikseret på Batman. Jeg vidste ikke engang, hvad status på projektet var«.

Pattinson forklarer, at Reeves’ vision var at lave en »meget beskidt, beskidt og slimet Batman«. Tidligere har det været fremme, at en af inspirationskilderne til Pattinsons Batman var ingen ringere end Kurt Cobain.

»Under det første møde sagde Reeves, at vi ville læne os op ad ‘verdens bedste detektiv’-aspektet af karakteren og lave en noir-detektivfilm. Normalt når instruktører siger den slags, laver de et mood board, fordi det mest af alt handler om billedsiden. Men jeg læste manuskriptet og det var en detektivfilm. Det sker tit i tegneserierne, men det har altid været i periferien af filmene«.

‘The Batman’ får premiere 3. marts, hvor vi også kan glæde os til at stifte bekendtskab med Zoë Kravitz som Catwoman, Paul Dano som Gækkeren, Colin Farrell som Pingvinen, Andy Serkis som Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright som kommissær Gordon og mange flere.

Reeves arbejder desuden på en spinoffserie om Pingvinen til HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af