Nicolas Cage drømte om at medvirke i ‘Godfather Part III’, men onkel Coppola sagde nej

Nicolas Cage drømte om at medvirke i ‘Godfather Part III’, men onkel Coppola sagde nej
Nicolas Cage. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Mangen et Hollywood-barn med kendte familiemedlemmer har i tidens løb fået en belejlig forlomme i branchen. Men én skuespiller, som ikke fik sine hedeste drømme opfyldt er Nicolas Cage.

Det fortæller han i et rundbordsinterview med The Hollywood Reporter.

Cage er nevø til instruktør Francis Ford Coppola, som han arbejdede sammen med i filmen ‘Peggy Sue Got Married’ i 1986. Men da det kom til Coppolas tredje ‘The Godfather’-film i 1990 fik stjernen et nej.

Cage så ellers sig selv i rollen som Sonnys (James Caan) søn Vincent, men onklen var ikke enig. Det afslører Cage, da han i interviewet med The Hollywood Reporter bliver spurgt, om der har været drømmeprojekter, han ikke fik lov til at lave:

»Det her er et meget pinligt svar på dit spørgsmål, okay, for det har med familie at gøre. Onkel skulle lave ‘Godfather Part III’, og jeg sagde, ‘Jeg synes virkelig, at jeg burde være med i din film, onkel. Jeg synes det ville være en rigtig god ide, hvis du castede mig’ ( … ) Han ville caste Andy Garcia, men jeg sagde, ‘Jeg ser bare mere mig selv som James Caans søn’ ( … ) Men nope, det kom ikke til at ske«.

Andy Garcia endte med at blive Oscar-nomineret for rollen som Vincent, skønt filmen fik en hård medfart af anmelderne. Cage spillede samme år hovedrollen i David Lynchs stærkt roste ‘Wild at Heart’, så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Senest er Cage blevet hyldet for sin rolle i filmen ‘Pig’, hvori han spiller over for en trøffelgris. Der er dansk biografpremiere 17. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af