‘Parasite’-instruktør Bong Joon-hos øjner sin næste film – med Robert Pattinson i kikkerten

‘Parasite’-instruktør Bong Joon-hos øjner sin næste film – med Robert Pattinson i kikkerten
Robert Pattinson til premieren på 'Good Time' i Cannes 2017. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Den sydkoreanske mester Bong Joon-ho vandt en historisk Oscar med ‘Parasite’, og siden har der været stor spænding om, hvad hans næste film ville blive.

Der har været rygter om såvel et engelsksproget som koreansk projekt, men nu ser det ud til, at det bliver en film på engelsk, hans visionære kræfter skal samle sig om.

Ifølge Deadline skal Director Bong, som han ofte blot kaldes, skrive og instruere en fortælling baseret på en bog, der ikke engang er udkommet endnu: Edward Ashtons ‘Mickey7’, som udgives en af de kommende måneder.

Deadline skriver desuden, at Bong Joon-ho har Robert Pattinson i kikkerten til hovedrollen, om end det ikke er officielt bekræftet endnu. Pattinson er som bekendt på vej som flagermuseklædt hævner i ‘The Batman’ senere på foråret.

I filmatiseringen af ‘Mickey7’ vil han skulle spille hovedrollen som Mickey7, der er en såkaldt »Expendable«: En overflødig ansat på en ekspedition for at kolonisere isverdenen Niflheim. Mickey7 er ham, holdet tyer til, når missionen er særligt farlig.

Selvom Bong Joon-ho sikkert vil afvige fra bogen, lyder det som oplagt materiale for instruktøren, der tidligere har bevæget sig i en dystopisk verden med ‘Snowpiercer’ og også dyrket det science fiction-beslægtede i ‘Okja’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af