Premieren på Jared Letos ‘Spider-Man’-spinoff ‘Morbius’ udskydes igen, igen

Premieren på Jared Letos ‘Spider-Man’-spinoff ‘Morbius’ udskydes igen, igen
Jared Leto i 'Morbius'. (Foto: Screenshot)

… Nå men så venter vi da bare lidt længere.

Over de seneste snart to år er vi blevet vant til endeløse udskydelser af biografpremierer (hej, ‘No Time to Die’), og navnlig én titel er fortsat hårdt ramt af det coronaforskyldte kalenderkaos.

Sony’s superheltefilmatisering af Marvel-vampyren Morbius’s eventyr skulle oprindeligt have haft premiere tilbage i sommeren 2020, men nu bliver blockbusteren skubbet for femte (!) gang. Det erfarer Variety.

‘Morbius’, der har Jared Leto i den titulære hovedrolle og er instrueret af svenske Jorge Daniel Espinosa (uddannet fra Den Danske Filmskole såmænd), springer fra 28. januar til 1. april. Over tre år efter, filmens optagelser fandt sted.

Hvorfor man efterhånden må håbe, at de involverede overhovedet kan huske, hvad de har fået i kassen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Morbius’ er en del af Sony’s superhelteunivers, der også tæller ‘Spider-Man’ og ‘Venom’, og filmen vil referere direkte til begge. ‘Spider-Man: Homecoming’s skurk, Michael Keaton, gæsteoptræder sågar i fortællingen om en videnskabsmand, der kommer til at inficere sig selv med en ‘blodvirus’.

Senest er den aktuelle ‘Spider-Man: No Way Home’ blevet en bragende boxoffice-success internationalt, om end den herhjemme kun akkurat nåede at få premiere før jul, før coronarestriktioner lukkede biograferne igen.

Læs vores anmeldelse af ‘No Way Home’ her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af