Surprise! Aziz Ansari har lige smidt en ny comedy special på Netflix

Surprise! Aziz Ansari har lige smidt en ny comedy special på Netflix
Aziz Ansari i 'Master of None' på Netflix. (Foto: Netflix)

Dagens gode nyhed: Med få dages varsel har standupper og ‘Master of None’-skaber Aziz Ansari netop smidt en ny comedy special på Netflix: ‘Aziz Ansari: Nightclub Comedian’.

Og at dømme ud fra beskrivelsen kan vi glæde os til en halv times hudfletning af vores coroatid, omvæltningerne i Det Hvide Hus og … fliptelefoner.

Showet er optaget i december 2021 i The Comedy Cellar i New York foran et mindre publikum, og er altså spritnyt fra klipperummet.

Sidst vi så Ansari på scenen var i ‘Aziz Ansari: Right Now’ i 2019, instrueret af Spike Jonze, hvori den Emmy-vindende komiker adresserede krænkelseanklagerne mod ham fra 2018 (den anonyme kvindelige anklager blev dengang mødt med skarp fordømmelse af en række prominente kvinderettighedsfortalere for at underminere MeToo-sagen med en beretning, der synede af en dårlig date).

Showet bragte ham også forbi DR’s Koncertsal i København – det bemærkes, at Ansaris forlovede er dansk – mens han sidste år var Netflix-aktuel som instruktør på den tredje, storroste sæson af ‘Master of None’ (hvori han, i modsætning til tidligere sæsoner, overlod hovedscenen til Lena Waithe og Naomi Ackie).

‘Aziz Ansari: Nightclub Comedian’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af