Tænk, hvis man kunne adskille arbejde og fritid fuldstændigt – se traileren til Ben Stillers serie ’Severance’

Tænk, hvis man kunne adskille arbejde og fritid fuldstændigt – se traileren til Ben Stillers serie ’Severance’
Adam Scott i 'Severance'. (Foto: PR)

Ville du ønske, at man kunne adskille sin arbejdshjerne fra sin fritidshjerne fuldstændigt?

Det er, hvad Ben Stillers kommende serie ’Severance’ kommer til at undersøge.

I traileren gennemgår Mark Scout (Adam Scott) og hans ansatte en procedure, som adskiller deres arbejdsminder fra resten af deres liv, så han ikke kan huske sit arbejde, når han har fri, og omvendt. Det lyder måske umiddelbart som en god ide, men det har slemme konsekvenser for Mark og hans hold.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren afslører ikke meget af det mysterium, som udfolder sig efter proceduren, men det ser ud til at være en spydig kommentar til de slørede grænser mellem arbejde og fritid, forklædt som en psykologisk thriller med uundgåelige komiske elementer grundet Ben Stillers baggrund.

Ben Stiller er executive producer og instruerer seks af de ni afsnit. Selvom han nok er mest kendt for sit skuespil, har han tidligere instrueret blandt andet ’Zoolander’-filmene, ‘Tropic Thunder’ og miniserien ’Escape at Dannemora’, som var nomineret til 12 Emmyer. Dan Erickson står som showrunner, og han har skrevet serien sammen med Mohamad el Masri (’Here and Now’).

Rollelisten indeholder ud over Adam Scott Patricia Arquette, John Turturro og ikke mindst Christopher Walken.

De første to afsnit kan ses på Apple TV+ 18. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af