‘The Batman’ frigiver hel scene forud for premieren: Se den her

‘The Batman’ frigiver hel scene forud for premieren: Se den her
Robert Pattinson i 'The Batman' (Foto: PR)

I et noget opsigtsvækkende marketingsstunt har instruktør Matt Reeves’ kommende ‘The Batman’ frigivet en hel scene til publikum forud for filmens verdenspremiere til marts.

I videoen nedenfor får vi således en reel smagsprøve på ‘The Batman’s dystre tone og Robert Pattinsons Bruce Wayne og Jeffrey Wrights politikommisær Jim Gordon, der overraskes under en begravelse:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Batman’ handler om vor helts møde med både Pingvinen (Colin Farrell), Catwoman (Zoë Krabitz) og Gækkeren (Paul Dano), og med en heftig spilletid på 2 timer og 56 minutter, er det den længste film om flagermusen til dato.

Robert Pattinson udtalte i sidste uge i et interview i Movie Maker Magazine (via Indiewire), at han selv syntes, at hans første scener som Batman var »fuldkommen forfærdelige« at se, men at det handlede en del om tilvænning til at spille med det store kostume på.

‘The Batman’ har dansk biografpremiere 3. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af