‘The Boys’ sæson 3 får premieredato – se den ildevarslende teaser

‘The Boys’ sæson 3 får premieredato – se den ildevarslende teaser
'The Boys' sæson 2. (Foto: PR)

Amazons anti-superhelteserie ‘The Boys’ vender snart tilbage med opfølgeren til den fænomenale anden sæson, som vores anmelder gav seks stjerner og beskrev som »den suverænt mest underholdende serie« i 2020.

Streamingtjenesten har netop annonceret, at Homelander, Starlight og outsiderne The Boys vender tilbage 3. juni på Amazon Prime.

Den ildevarslende teaser anslår, at Homelander er på sammenbruddets rand, hvilket kun varsler dårligt for den magtfulde superhelts omgivelser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I Eric Kripkes vellykkede satireserie bliver superheltene masseproduceret af det lumske firma Vought, der også ejer The Seven, som er en samling af de mest magtfulde af slagsen, et slags vrangbillede af The Avengers. På den anden side står outsiderne The Boys, som forsøger at nedkæmpe de magtkorrumperede ’helte’, herunder monstret Homelander (Superman, men hvis han var ond) og nazisten Stormfront.

‘The Boys’ har intelligent spiddet krydsfeltet mellem kendiskultur og kapitalisme, når den har taget pis på og kritiseret den mest populære film- og seriegenre lige nu. Og i tredje sæson er der langt op til et endnu større brag end tidligere.

Selvom der endnu ikke er offentliggjort en synopsis for sæsonen, ved vi, at den blandt andet tager hul på en særdeles fandyrket sexorgie historie og desuden introducerer en række nye karakterer som Jensen Ackles’ Soldier Boy (inspireret af Captain America).

Amazon arbejder også på en spinoffserie, som muligvis introduceres i den kommende sæson.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af