Benedict Cumberbatch reddede familie fra kvægflok med sine ‘The Power of the Dog’-ranchevner

Benedict Cumberbatch reddede familie fra kvægflok med sine ‘The Power of the Dog’-ranchevner
Benedict Cumberbatch og Jesse Plemons i 'The Power of the Dog'. (Foto: Kirsty Griffin/Netflix)

Benedict Cumberbatchs method acting-dedikation i Jane Campions Oscar-favorit ‘The Power of the Dog‘ har ikke bare kastet en af skuespillerens bedste præstationer af sig. Hans tillærte ranchevner er også kommet ham til gode i den virkelige verden.

I en ny episode af ‘The Graham Norton Show’ (via Insider) fortæller Cumberbatch, at han formåede at redde en familie fra en kvægbesætning takket være hans forberedelser til rollen som cowboyen Phil Burbank.

»Jeg kom tilbage fra optagelserne af filmen i august, og vi var på vej til stranden. For at nå frem, var vi nødt til at krydse en mark, og på den mark stod der en skrækslagen familie, som ikke kunne bevæge sig. De var frosset mellem en flok køer og kalve«, siger Cumberbatch og fortsætter:

»Jeg tænkte: ‘Jeg kan godt klare det’, og så fik jeg delt vandene af kvæg. Familien sagde: ‘Det var utroligt. Hey, er det ikke dig, der spiller Sherlock?’ Det var en meget ikke-Sherlock-agtig ting at gøre«.

Præstationen i ‘The Power of the Dog’ har sikret Cumberbatch sin anden Oscar-nominering. Den første modtog han i 2014 for sin rolle i ‘The Imitation Game‘.

Som en del af forberedelserne til ‘The Power of the Dog’ lærte Cumberbatch at drive kvæg og kastrere tyrer. Han boede på en ranch i Montana i to måneder for at lære tilværelsen som gårdhånd at kende, mens han også undlod at gå i bad i længere perioder, som hans karakter også gør det.

Han fik også nikotinforgiftning, fordi han røg så mange hjemmerullede cigaretter uden filter under optagelserne.

Desuden gjorde Cumberbatch sig også umage for at forblive i karakter mellem optagelserne, hvor han ignorerede sin medskuespiller Kirsten Dunst og var hård over for Jesse Plemons, som spiller Phils bror i filmen.

‘The Power of the Dog’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af