Det oprindelige ‘Jurassic Park’-hold vender tilbage i den storladne trailer til ‘Jurassic World: Dominion’

Det oprindelige ‘Jurassic Park’-hold vender tilbage i den storladne trailer til ‘Jurassic World: Dominion’
'Jurassic World: Dominion'. (Foto: PR)

En af sommerens helt store blockbustere bliver tredje installation i ‘Jurassic World’-serien. Og fans af Steven Spielbergs oprindelige ‘Jurassic Park’-film kan glæde sig til et gensyn med Laura Dern, Jeff Goldblum og Sam Neill i deres ikoniske roller.

‘Jurassic World: Dominion’ udspiller sig fire år efter handlingen i ‘Jurassic World: Fallen Kingdom‘, hvor dinosaurerne blev lukket ud i verden. Nu lever mennesker side om side med de genetisk manipulerede væsener, der truer med at udrydde civilisationen, som vi kender den.

Med hjælp fra den oprindelige ‘Jurassic Park’-trio må dinotræneren Owen Grady (Chris Pratt) og den tidligere forlystelsesparkbestyrer Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) forsøge at finde en måde, dinosaurerne og menneskerne kan sameksistere. At dømme fra traileren bliver det en yderst farefuld færd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen markerer første gang, at Goldblum, Neill og Dern spiller sammen siden den oprindelige film i ‘Jurassic’-serien. Neill og Dern medvirkede senest i ‘Jurassic Park III’, mens Goldblum var hovedrollen i ‘Jurassic Park II’ og havde en cameo i ‘Fallen Kingdom’.

På rollelisten finder man desuden Daniella Pineda, Isabella Sermon, Justice Smith, Omar Sy og BD Wong, der alle gentager deres roller fra de tidligere ‘Jurassic World’-film.

Colin Trevorrow, som stod bag ‘Jurassic World‘, vender tilbage i instruktørstolen, mens Spielberg agerer executive producer.

‘Jurassic World: Dominion’ får premiere 9. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af