Ewan McGregors ‘Obi-Wan Kenobi’-serie får endelig premieredato på Disney+

Ewan McGregors ‘Obi-Wan Kenobi’-serie får endelig premieredato på Disney+
Ewan McGregor som Obi-Wan Kenobi i 'Star Wars: Revenge of the Sith'. (Foto: PR)

Sidste afsnit af Star Wars-serien ‘The Book of Boba Fett‘ er netop løbet over skærmen på Disney+. Nu er streaminggiganten klar med afløseren, der også bringer en anden ikonisk karakter fra de oprindelige film tilbage til live.

Serien ‘Obi-Wan Kenobi’, hvor Ewan McGregor vender tilbage i titelrollen, får premiere 25. maj, meddeler Disney.

Serien udspiller sig 10 år efter de højdramatiske begivenheder i ‘Revenge of the Sith’, hvor Kenobi lever i eksil, mens han beskytter Darth Vaders søn, Luke Skywalker, mod sin far på ørkenplaneten Tatooine.

Udover McGregor vender Hayden Christensen også tilbage i rollen som Anakin Skywalker/Darth Vader. Joel Edgerton, der kort ses i prequelfilmene som onkel Owen, er også på rollelisten. Desuden ses Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell og Benny Safdie.

‘Obi-Wan Kenobi’ instrueres af ‘The Mandalorian’-instruktøren Deborah Chow.

Den næste Star Wars-serie, der forventes at nå skærmen, er ‘Rogue One’-prequelserien ‘Andor’ om oprøreren Cassian Andor (Diego Luna).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af