‘Fargo’ får en femte sæson

‘Fargo’ får en femte sæson
Chris Rock i 'Fargo'. (Foto: PR)

Noah Hawleys storroste antologiserie baseret på Coen-brødrenes ikoniske ‘Fargo’-univers vender tilbage med en femte sæson.

Det har FX netop annonceret. Der er endnu ikke information om cast og plot, men ifølge selskabets pressemeddelelse vil sæsonen udspille sig i 2019 med udgangspunkt i spørgsmålene: »Hvornår er en kidnapning ikke en kidnapning, og hvad hvis din hustru i virkeligheden ikke er din?«

Fjerde sæson løb over skærmen for mere end et år siden med Chris Rock i hovedrollen som Kansas City-gangsteren, der lå i krig med den italienske mafia omkring kontrollen over byen.

Vores anmelder var ikke begejstret for sæsonen, der stod som den svageste i serien og fik tre stjerner.

Der var da også noget at leve op til efter en glimrende første sæson med Martin Freeman og Billy Bob Thornton, efterfulgt af den mesterlige sæson 2 med Kirsten Dunst, Patrick Wilson og Jessse Plemons og den stærke sæson 3 med Ewan McGregor i en dobbeltrolle.

Forhåbentligt kan showrunner Noah Hawley finde tilbage til formen med sæson fem, som vi nok må vente et år eller to på, før det lander på skærmen. Hawley arbejder lige nu på sin ‘Alien’-serie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af