Har du været i byen i London for nylig? Så var det muligvis Tom Holland, der rystede din martini

Har du været i byen i London for nylig? Så var det muligvis Tom Holland, der rystede din martini
Tom Holland i 'Uncharted' (Foto: Clay Enos/SF Studios)

Det er en kendt sag, at mange skuespillere ynder at prøve kræfter med forskellige jobs som forberedelse til nye roller – eksempelvis bijobbede ‘The Punisher’-stjernen Jon Bernthal som tennistræner forud for dette års Oscar-nominerede ‘King Richard’.

Nu fortæller Tom Holland i et interview med radiostationen SiriusXM via People Magazine, at han også har testet metoden.

Holland, som i skrivende stund er biografaktuel med spilfilmatiseringen ‘Uncharted’ sammen med Mark Wahlberg, afslører således, at han sidste år tog et cocktailkursus i London for bedre at kunne inkarnere sin karakters bartenderfærdigheder i filmen.

»En af de ting, jeg elsker ved at spille skuespil er, at man får mulighed for at tilegne sig nye færdigheder«, fortæller Holland.

Det endte med, at stjernen simpelthen selv miksede drinks i en bar, hvis bestyrer gav Holland et par vagter uden at vide, hvem han var.

Dog rygtedes det hurtigt i resten af byen, at selveste Spider-Man rystede espresso martinis, og så blev Holland hastigt »opsagt« igen.

»Jeg har været tilbage på baren, men vi har et lidt rocky forhold i øjeblikket. Jeg har dog givet dem en masse presse, så de tav stille og lod mig komme ind igen«, beretter skuespilleren.

Se hele interviewet her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Uncharted’ kan ses i biografen nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af