Tom Holland pitchede film om ung James Bond: »Jeg tror ikke, Bond-familien var specielt interesseret«

Tom Holland pitchede film om ung James Bond: »Jeg tror ikke, Bond-familien var specielt interesseret«
Tom Holland. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Tom Holland er centrum i en af de seneste års største billetsalgssucceser, ‘Spider-Man: No Way Home‘, der har trodset pandemien med enorme salgstal.

Holland er aktuel næste gang med ‘Uncharted’-filmatiseringen, hvor han spiller over for Mark Wahlberg og Antonio Banderas. I et nyt interview med Total Film fortæller den unge stjerneskuespiller, at ‘Uncharted’-filmen blev en realitet, efter han forsøgte at pitche en film om en ung James Bond til Sony.

»Jeg havde et møde med Sony efter eller under ‘Spider-Man: Far From Home’, hvor jeg pitchede min idé om en ung Bond-film. Det var en slags origin-historie for James Bond, der ikke rigtig gav mening. Det blev ikke til noget. Det var bare en ung drengs drøm, og jeg tror ikke, at Bond-familien var specielt interesseret«, siger Holland.

Men selvom Hollands håb om at trække i den ikoniske smokingjakke gik i vasken, førte mødet netop til hans hovedrolle i den kommende ‘Uncharted’-film, der fungerer som en origin story for Nathan Drake-karakteren fra den populære spilserie af samme navn.

»Idéen om en ung James Bond-film fødte en anden idé: At man kunne lave en origin story om Nathan Drake, i stedet for en tilføjelse til spillene. Det åbnede samtalen«.

Den første trailer til ‘Uncharted’ mindede om en blanding mellem ‘Indiana Jones’ og ‘Mission Impossible’-filmene. Blockbusteren instrueres af Ruben Fleischer (‘Zombieland’) og får (forhåbentlig!) dansk premiere 10. februar.

Det kom noget overraskende ud over julen, at vores egen Pilou Asbæk medvirker i en lille rolle i filmen, som han har holdt hemmelig i hvad der efterhånden må være flere år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af