Jonas Risvig på vej med seksuelt eksplicit gymnasieserie til DR

Jonas Risvig på vej med seksuelt eksplicit gymnasieserie til DR
'Salsa' (Foto: PR)

28-årige Jonas Risvig er en af landets mest produktive serieskabere. Han har tidligere lavet serier som ’Centrum’ og ’Grænser’ (aktuel med sæson 2) uden om de etablerede systemer, og han er på vej med Viaplay-serien ‘Drenge’.

Nu har han annonceret endnu en serie inden for sit specialeområde: Fortællinger om og til unge.

Der er tale om DR-serien ’Salsa’, der beskrives som en gymnasieserie, som tager fat på sex blandt gymnasieelever på en eksplicit og direkte måde, som vi ikke er vant til i dansk fiktion. På sociale medier, hvor han har delt nyheden, skriver Risvig:

»Havde aldrig turde drømme om den her chance. I savnede en realistisk og eksplicit serie om seksualitet, grænser og sabbatår. Den kommer nu! Jeg har allieret mig med fucking DR Drama om at lave vores hidtil modigste og mest grænsesøgende projekt. Alle scener er baseret på jeres inputs og ideer til temaer, som ikke belyses nok i seksualundervisningen«, skriver han med reference til, at han inddrager de unge selv meget aktivt i sit arbejde med alle sine projekter.

Vi ved ikke noget om handlingen endnu, men kan afsløre, at hovedrollerne bliver besat af søstrene Safina Coster-Waldau og Filippa Navarana.

Serien får premiere på DR til sommer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af