Mark Wahlberg havde planer om ‘The Departed’-efterfølger med Brad Pitt og Robert De Niro

Mark Wahlberg havde planer om ‘The Departed’-efterfølger med Brad Pitt og Robert De Niro
Mark Wahlberg i 'The Departed'. (Foto: PR)

Mark Wahlberg modtog sin første og indtil videre eneste Oscar-nominering som skuespiller for sin præstation som øretæveindbydende Boston-politibetjent i Martin Scorseses ‘The Departed’.

Måske var det derfor, at skuespilleren ikke umiddelbart havde let ved at slippe fortællingen om Bostons kriminelle underverden og den korrupte politistyrke.

I et interview med radioprogrammet KFC Radio (via Esquire) fortæller Wahlberg, at han havde planer om at sætte gang i en efterfølger. Og ambitionerne var store: Han ville have fat på skuespillere som Brad Pitt og Robert De Niro til at pryde rollelisten.

Det eneste problem? Der var ikke noget manuskript.

»Jeg gik ind til et møde med Warner Bros., hvor jeg ville pitche en efterfølger til ‘The Departed’ sammen med Bill Monahan (filmens Oscar-vindende manusforfatter, red.). Og lad os bare sige, at pitchet ikke gik særlig godt. Han havde ikke nogen særlig historie på plads, men han er den type fyr, man bare stoler på, kan skrive noget«, fortæller Wahlberg.

‘The Departed’ står i dag som en nyklassiker inden for crime-genren med uforglemmelige præstationer fra Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon og Wahlberg.

Wahlberg er lige nu aktuel i ‘Uncharted’-filmatiseringen, hvor han spiller over for Tom Holland. Pilou Asbæk medvirker også i en birolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af