Noomi Rapace risikerer alt i postapokalyptisk svensk Netflix-thriller – se traileren til ’Black Crab’

Noomi Rapace risikerer alt i postapokalyptisk svensk Netflix-thriller – se traileren til ’Black Crab’
Noomi Rapace i 'Black Crab' (Foto: Johan Bergmark/Netflix)

I den kommende Netflix-film ’Black Crab’ må en tidligere skøjteløber, nu soldat i den svenske borgerkrig, risikere alt for at redde sin datter og afslutte krigen.

Noomi Rapace spiller Caroline Edh, som sammen med fem andre soldater skal rejse på tværs af en frossen sø for at aflevere en mystisk pakke, som efter sigende kan hjælpe med at afslutte krigen. Hendes eneste chance for at se sin datter er at fuldføre selvmordsmissionen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rapace får selskab af blandt andet Jakob Oftebro, Erik Enge, Ardalan Esmaili, Aliette Opheim og David Dencik. Vi kan også glæde os over at se Dar Salim som en af de skøjteløbende soldater.

Filmen er skrevet af Adam Berg og Pelle Rådström og instrueret af Berg. Den er baseret på den svenske forfatter Jerker Virdborgs bog af samme navn. Adam Berg har tidligere instrueret musikvideoer, så ’Black Crab’ bliver hans spillefilmdebut.

’Black Crab’ kan ses på Netflix fra 18. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af