Første trailer til tredje sæson ‘The Boys’ er et Tarantino-værdigt voldsorgie

Første trailer til tredje sæson ‘The Boys’ er et Tarantino-værdigt voldsorgie
Erin Moriarty og Anthony Starr i 'The Boys'. (Foto: PR)

Der er fart over feltet i den første teasertrailer til Amazon Prime Videos populære anti-superhelteserie ‘The Boys’, der vender tilbage med sin tredje sæson til sommer.

Den 90 sekunder lange teaser udspiller sig uden dialog og som et mere eller mindre langt voldsorgie med blod, sex og kropsvæsker i fuld flor. Blandt andet når Karl Urbans Butcher tager kampen op med og Anthony Starrs Homelander med sine nyfundne superkræfter (hans øjne lyser ligesom Starlights på plakaten for sæsonen).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den officielle plotsynopsis for sæsonen lyder: »Opsat på at stoppe de korrupte superhelte, fortsætter selvtægtsgruppen The Boys deres heroiske kamp for at afsløre sandheden om The Seven og Vought – multimilliard-konglomeraten, der bestyrer superheltene og dækker over deres beskidte hemmeligheder«.

‘The Boys’ har intelligent spiddet krydsfeltet mellem kendiskultur og kapitalisme, når den har taget pis på og kritiseret den mest populære film- og seriegenre lige nu. Og i tredje sæson er der lagt op til et endnu større brag end tidligere.

Vi ved blandt andet, at sæsonen tager hul på en særdeles fandyrket sexorgie historie og desuden introducerer en række nye karakterer som Jensen Ackles’ Soldier Boy (inspireret af Captain America) og Laurie Holdens Crimson Countess.

Vores anmelder var stærkt begejstret for forrige sæson, som fik topkarakteren seks stjerner og blev udråbt til »den suverænt mest underholdende serie i 2020«.

Amazon er desuden på vej med en animeret ‘The Boys’-spinoff-serie, som ser ud til at hente en del inspiration fra ‘Ricky and Morty’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af