Phoebe Waller-Bridges næste serie får grønt lys

Phoebe Waller-Bridges næste serie får grønt lys
Phoebe Waller-Bridge som Fleabag. (Foto: Amazon Prime Video)

Phoebe Waller-Bridge fik et sensationelt gennembrud med ‘Killing Eve’ sæson 1 og dramedy-mesterværket ‘Fleabag’, hvis anden sæson løb over skærmen i 2019.

Siden blev hun hevet ind af Daniel Craig til at hjælpe med manuskriptet på ‘No Time to Die’, mens vi i spænding har ventet på, hvad hendes eget næste projekt ville blive (Waller-Bridge har været ret klar i mælet om, at ‘Fleabag’ ikke ville få en sæson 3).

Nu er der så gode og dårlige nyheder på den front.

Den gode er, at Phoebe Waller-Bridges næste serie ifølge Deadline.com har fået grønt lys hos Amazon Prime Video, der også stod bag ‘Fleabag’, og som Waller-Bridge tegnede en treårig kontrakt med i 2019.

Serien starter optagelser i slutningen af året, mens den dårlige nyhed er, at vi intet endnu ved om, hvad den handler om. Er det en komedieserie? En dramaserie? Noget midt imellem igen? Og indtager hun igen selv hovedrollen?

Time will tell …

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af